Nye hæsblæsende billeder af Just Cause

Skrevet af: Rasmus Abildgaard Slot (Gamemakerman) - 23. juli 2006 - kl. 05:21
Del denne artikel:
27 0

\"Bare fordi\" eller Just Cause som det hedder rigtigt er uden tvivl dette års største spil, vi må dog vente lidt længere på dette eventyr så vi har et par nye billeder parat.

"Bare fordi" eller Just Cause som det hedder rigtigt er uden tvivl dette års største spil, vi må dog vente lidt længere på dette eventyr så vi har et par nye billeder parat.

Just Cause er den ultimative frie oplevelse man kan finde i butikkerne i år for spillet er stort, ja faktisk så stort at det kan virke umuligt. Selve den verden man spiller i er over 1000 kvadrat kilometer og missioner der bringer dig ud i 21 forskellige retninger.

Just Cause er dermed det nok største spil vi kan se frem til i år og man vil som spiller indtage rollen som en hårdkogt FBI agent der skal stoppe det ulovlige narkosalg. Spillet er en hæsblæsende oplevelse som udover at have et gigantisk arsenal af våben også huserer over 100 køretøjer hvor der også kan findes fly og både imellem. Just Cause er under udvikling af svenske Avalanche Studios og vil være at finde på hylderne i slutningen af september.

Se de nye billeder lige her!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support