Nye former for Achievements på vej

Skrevet af: Jens Nørup - 13. juni 2013 - kl. 10:25
Del denne artikel:
15 0

Når Xbox One introduceres, betyder det samtidig en omfattende overhaling af achievement systemet som vi kender det.

I fremtiden bliver achivement systemet nemlig meget mere dynamisk end vi har været vant til. Således skriver Cierra McDonald, med den fine titel af Xbox Live Achievements Program Manager, på Major Nelsons blog. Målsætningen er, at udviklere skal kunne levere "mere interessante, komplekse og tilfredsstillende mål og belønninger til dig".

For det første bliver achievements nu inddelt i to kategorier; "Achievements" (med stort A), som er challenges eller udfordringer, der er en "opportunity" som skal fuldføres inden et bestemt tidspunkt. Disse påvirker ikke din gamerscore, men kan udløse andre belønninger, som for eksempel en ny figur, "stats boosters" og andet ekstra materiale. Så er der achievements (nu med lille a), som svarer nogenlunde til det achievement system vi har idag; de er tilgængelige ved et spils lancering, ændrer din gamerscore og giver muligvis også andre belønninger. Begge typer achievements bliver administreret fra "Skyen", hvilket giver udviklerne mulighed for at tilføje nye/ændrede achievements efter spillet er udgivet, uden du nødvendigvis skal investere i DLC.

Den største ændring bliver nok at Achievements ikke længere er begrænset til spil, men video og musik applikationer også kan udløse belønninger af forskellig art. Der er ikke tale om gamerscore her, men mulighed for at udløse forskelige typer belønninger, såsom digitalt artwork, nye figurer, sneak peeks og meget andet.

Indtil nu har achievements kun henvendt sig til gamere. Det bliver spændende at se om Microsoft's forsøg på at integrere achievements i hele underholdningsoplevelsen, vil flytte ikke-gamere i kampen om at gøre Xbox One til hjemmets foretrukne medieenhed. Hvad mener du?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support