Ny Xbox One med mere plads om få dage

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2015 - kl. 18:57
Del denne artikel:
4 4

For omkring en måned siden blev det lækket fra en spansk webshop, at Microsoft var på vej med Xbox One med en større harddisk. Nu kan du snart få fingrene i den.

Ifølge Microsofts talsmand, Larry Hryb, måske bedre kendt som Major Nelson, så vil den nye Xbox One som har en harddisk på 1TB komme på markedet i udvalgte lande den 16. juni, altså i næste uge.

Udover fordoblingen af harddiskstørrelsen, fra 500GB til 1000GB, så har Xboxen fået en matsort finish i stedet for den blanke som den har i dag. Til sidst så kommer den nye konsol også med den nye Xbox One controller, som har fået et normalt 3.5 jack-stik i bunden, så man endelig kan tilslutte sit favorit headset, uden at det nødvendigvis skal have den specielle Xbox One port.Den nye trådløse controller er også forbedret på en række andre områder, blandt andet forbedret og højere lydstyrke igennem controllerporten, De to bumpers i toppen af controlleren er ifølge Microsoft også blevet fintunet. Til sidst så bliver det endeligt muligt at opdatere firmwaren i controlleren trådløst - så hvis man har den nye controller kan man altså slippe for at forbinde den med USB-kablet til Xbox konsollen hver gang man skal opdatere.

Controlleren kan i øvrigt fås i to farver, en standard sort og så i en Xbox One Special Edition Covert Forces udgave som du kan se herunder.Den eksisterende Xbox One pakke, med 500GB harddisk, får i øvrigt et prisdyk så den kommer ned på 349$ - hvad prisen bliver i Danmark, vides ikke endnu.

Vi har kontaktet Microsoft Danmark for en kommentar om hvornår vi kan forvente den nye Xbox One i Danmark, men de er ikke vendt tilbage endnu. Vi opdaterer selvfølgelig lige så snart de har svaret.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.