Ny episode af HITMAN ude i dag

Skrevet af: Morten Skou - 26. april 2016 - kl. 19:33
Del denne artikel:
2 3

Anden episode af det danskudviklede HITMAN er netop udkommet i dag. Denne gang foregår handlingen i en lille strandby, hvor Agent 47 igen skal gøre det af med et mål.

HITMAN Episode 2: Sapienza, hedder anden episode af HITMAN-spillet fra danske IO Interactive.

IO Interactive beskriver selv det nye indhold på følgende måde:
The mission titled; World of Tomorrow enlists Agent 47 to target Silvio Caruso, a brilliant but troubled bioengineer employed by the Ether Biotech Corporation who is reportedly working on a DNA-Specific virus able to infect anyone anywhere in the world. 47 must eliminate Caruso and his lab head Francesca De Santis as well as destroy the yet unfinished virus prototype.


Sapienza skulle være en del anderledes end i den første rigtige mission fra Intropakken, der som bekendt foregik under et modeshow i Paris. Ifølge Studiochefen hos IO Interactive, Hannes Seifert, så er Sapienza det tætteste man kommer på en lille by i noget HITMAN spil. I øvrigt så glæder han sig over, at se spillerne have det sjovt med den del af spillet som de allerede har udgivet og glæder sig til at se, hvordan fansne af serien vil tage imod den nye episode.

Har man i forvejen købt den fulde pakke, kaldet "Full Experience Pack", så vil man kunne hente episode 2 uden yderligere beregning. Valgte man derimod kun at købe intropakken, så kan man vælge enten at opgradere til den fulde pakke, eller bare købe den enkelte episode.

Har man ikke lyst til at vente på at de enkelte episoder skal udkomme løbende i løbet af 2016, så kan man til januar 2017 købe en diskudgave af spillet med alle episoderne.

Se en interaktiv rundvisning i strandbyen Sapienza i videoen herunder:
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.