Ny dashboard opdatering på vej til preview-medlemmer

Skrevet af: Morten Skou - 1. marts 2016 - kl. 19:06
Del denne artikel:
5 11

Marts måneds opdatering indeholder igen en række ændringer, som forhåbentlig er med til at gøre Xbox One oplevelsen endnu bedre. Blandt andet bliver det muligt at købe Xbox 360 spil direkte fra Xbox One. Se de mange andre forbedringer her.

Udover muligheden for fremover at købe de bagudkompatible Xbox 360-spil direkte fra konsollen, så byder månedens opdatering blandt andet på følgende nyheder:

- Mulighed for at få lyden fra party chat med i sin stream på Twitch via Twitch Appen
- Mulighed for at være op til 16 personer i et party
- Man kan vælge at få lyden fra party chat ud både i høretelefoner og højtalere, hvilket eksempelvis er smart hvis man streamer via en ekstern adapter
- Ændring af længden på video der optages via Game DVR. Man kan nu vælge imellem 15, 30, 45 og 60 sekunder - eller 3 og 5 minutter, i stedet for de fastsatte 30 sekunder som det er i dag.
- Nemmere adgang til sine achievements

Derudover så vil Xbox 360 achievements fremover også blive vist på Xbox One i aktivitets feedet. Dette er en af de ting der har været til stor irritation for mange.

Til sidst så er der en ændring med hvordan "reputation" systemet virker. Heldigvis så har langt de fleste spillere en "God" rating, derfor ændrer Microsoft nu systemet, så det kun er spillere der har mindre gode ratings der bliver fremhævet.

Opdateringen begynder at rulle ud til Xbox One-ejere der er medlem af preview-programmet i dag, og for medlemmer af Windows Appen i morgen.

Hør Microsofts Major Nelson og Richard Erwin fortælle om opdateringen i videoen herunder:
Log ind og stem
11
Der er 11 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support