Nu tager Rocksmith turen over Atlanten

Skrevet af: Nicolai Hansen - 15. marts 2012 - kl. 16:45
Del denne artikel:
8 0

Så får alle kommende rockstjerner endelig muligheden for at spille rigtig guitar på deres Xbox 360. Rocksmith kommer til efteråret.

Efter nogle måneders forsinkelse i de britiske retsale er Ubisofts nyeste musikspil Rocksmith endelig klar til udgivelse i Europa, og vil kunne hentes hos den lokale spilpusher fra den 14. september.

Spillet vil indeholde over 50 musiknumre fra blandt andet Blur, Eric Clapton, Pixies, Rolling Stones og selvfølgelig mange flere. Men tracklisten er ikke det mest interessante ved Rocksmith, den ære tilfalder Real Tone Cable. Et kabel der bruges til at forbinde enhver elektrisk guitar med Xbox 360 via et jack-stik i den ene ende og et USB stik i den anden. Ideen er at man spiller Rocksmith ved hjælp af en rigtig guitar, og på den måde lærer at spille rigtigt.

Ubisoft udtaler at spillet både henvender sig til nybegyndere og øvede guitarister, og at der ligger mange timers underholding gemt i spillet.

Ejer man ikke en elektrisk guitar, kommer der en spilpakke med både Real Tone Cable og en Epiphone Les Paul Junior guitar. Hvad prisen bliver for sådan et sæt forlyder der foreløbigt intet om endnu.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support