Nordic Xbox League: Call of Duty 2

Skrevet af: Morten Skou - 29. april 2006 - kl. 11:18
Del denne artikel:
6 0

Så er det kl. 14.00 i dag at vores Dreamteam skal i kamp for Xboxlife\'s ære. Der er lagt op til et brag af en turnering.

Så er det kl. 14.00 i dag at vores Dreamteam skal i kamp for Xboxlife's ære. Der er lagt op til et brag af en turnering.

Der har desværre allerede været et par afbud, således har Gamepad og spilbranchens repræsentant, bladet Manual ikke valgt at stille op, afbuddene fra de 2 hold kom i går eftermiddags.

Vores eget Dreamteam hold melder ud at de føler sig på toppen og er klar til at give den en ordentlig skalle i dag. Som bekendt består vores Dreamteam af : Apocolyps, Razmuz DK, CarpalMadazz og I Jub Jub I.

I den indledende runde skal vi spille imod
Spilzonen.dk (14.00 - 14.30) og Gamereactor.dk. (14.30 - 15.00) Da vi kun er 3 hold i vores gruppe og 2 hold går videre, så er chancerne for at Xboxlife havner i en semi-finale rimeligt store.

Vi vil under turneringen komme med opdateringer her på Xboxlife.dk så alle i andre kan se hvordan det går med vores hold.

Herfra er der nu kun tilbage at ønske held og lykke med turneringen, og os på redaktionen håber naturligvis at vores Dreamteam vil gøre siden ære.

Flere informationer om turneringen kan ses på:
http://www.nordicxboxleague.dk
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support