Modern Warfare 2: Stimulus Package - kan hentes nu! *Opdateret*

Skrevet af: Morten Skou - 30. marts 2010 - kl. 14:45
Del denne artikel:
50 0

Så blev det endelig den 30. marts, og det nye indhold til Modern Warfare 2 kan hentes nu.

Så blev det endelig den 30. marts, og det nye indhold til Modern Warfare 2 kan hentes nu.

For en pris på 1200 Microsoft Points, kan Xbox 360-ejere netop nu hente fem nye multiplayer-kort til Modern Warfare 2. Indholdet er tidseksklusivt til Xbox 360, men vil komme til Playstation 3 senere.

"Bailout" er et ejendomskompleks i flere niveauer; "Storm," en åben industripark med store maskiner; "Salvage," en snedækket losseplads forskanset med skrot og ødelagte biler.

Med i pakken følger også to kort fra Call of Duty 4, nemlig "Crash" og "Overgrown". Dem som har haft Modern Warfare 2 i deres Xbox i dag, vil muligvis have bemærket at der er kommet to nye menupunkter i multiplayer-delen, nemlig Stimulus og Stimulus hardcore.

Hele herligheden fylder 329MB, og kan hentes direkte ned til din Xbox 360 via linket herunder.

Modern Warfare 2 - Stimulus Package

Opdatering: 15.45
Som mange af jer med garanti har fundet ud af, så er der en del problemer med de nye kort - eksempelvis virker de slet ikke. Microsoft talsmand, Larry Hryb aka. Major Nelson, har netop skrevet at de godt er klar over problemerne og at der bliver arbejdet hårdt for at få dem til at virke.

Som Xbox 360-ejer kan man jo undre sig over, hvordan det lykkedes igen og igen, at få fejlbehæftede opdateringer igennem Microsofts ellers så strenge Q&A krav.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support