Minecraft Xbox One Edition til august

Skrevet af: Morten Skou - 22. maj 2014 - kl. 18:36
Del denne artikel:
13 0

Mojang som er udvikleren bag det populære spil Minecraft, har i dag afsløret en række nye detaljer omkring udgivelsen på Xbox One.

Udover at de har afsløret at spillet altså udkommer til Xbox One til august, så siger de også at Xbox One udgaven vil indeholde alle de muligheder som vi allerede kender fra Xbox 360 - men derudover vil det være muligt at lave endnu større verdener på den nye konsol.

Prisen vil være 19.99$ - svarende til ca. lige omkring 100 danske kroner, men hvis man allerede har købt Minecraft til Xbox 360 over Xbox Live markedspladsen - eller har spillet online med disk udgaven, så vil det være muligt at opgradere til Xbox One udgaven for kun 4,95$.

Som det allerede er blevet annonceret for et stykke tid siden, så vil det være muligt at overføre sine eksisterende savegames fra Xbox 360 til Xbox One, men det vil desværre ikke være muligt at gøre det den anden vej. Det vil i øvrigt heller ikke være muligt at spille på tværs af de to platforme.

Til sidst så siger Mojang også, at meget af det ekstra indhold, som du allerede måtte have købt til spillet på Xbox 360, ligeledes vil være tilgængelig i Xbox One udgaven. Der vil dog være visse undtagelser, eksempelvis med indhold som er underlagt licensbetingelser.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.