Microsofts Phil Spencer er ikke fan af opdateret Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 4. april 2016 - kl. 19:49
Del denne artikel:
7 6

Der florerer i øjeblikket mange rygter omkring en opdatering af de nuværende konsoller, nu er chefen for Xbox hos Microsoft, Phil Spencer, kommet med hans holdning til det.

Kigger man lidt rundt på nettet, så løber man ret hurtigt ind i rygterne om at Sony skulle arbejde på at lave en PlayStation 4.5, med opgraderet hardware - blandt andet for at kunne understøtte Virtual Reality og 4K spil.

Selv om Phil Spencer godt kan se ideen, så er han ifølge ham selv, ikke fan af at lave halve opgraderinger, han vil hellere lave en stor opgradering - det kom frem under den netop afholdte Microsoft Build 2016:
I’m not a big fan of Xbox One and a half. If we’re going to move forward, I want to move forward in big numbers.

I don’t know anything about any of the rumours that are out there, but I can understand other teams’ motivations to do that. For us, our box is doing well. It performs, it’s reliable, the servers are doing well. If we’re going to go forward with anything, like I said, I want it to be a really substantial change for people – an upgrade.


Afhængigt af hvordan man tolker hans udmelding, så kan den betyde at vi måske får en helt ny generation af Xbox konsollen at se hurtigere end vi har været vant til, med eksempelvis Xbox 360 som havde en ganske lang levetid. Læser man den omvendt, så følger de ikke i hælene på Sony med en opdatering lige med det samme.

Hvad tror du at Microsoft pønser på? Følger de med Sony - hvis rygterne taler sandt - og udgiver en ny Xbox i slutningen af året?
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support