Microsoft vil sælge 100 millioner Xbox 360 konsoller

Skrevet af: Søren Davidsen - 24. maj 2013 - kl. 17:20
Del denne artikel:
15 0

Yusuf Mehdi mener at den nuværende Xbox vil have en levetid på over 10 år og at den nye generations konsoller vil sælge endnu mere.

Microsofts Vice president for Interactive Entertainment Business, Yusuf Mehdi har afsløret overfor OXM, at Microsoft regner med at kunne runde 100 millioner solgte Xbox 360 konsoller indenfor de næste 5 år.

Det vil betyde at Microsoft skal ud og sælge 5 millioner konsoller hvert år, de næste 5 år for at leve op til den målsætning. Halvdelen af de solgte konsoller vil være på grund af folk som udskifter deres nuværende Xbox 360, og de andre 12,5 millioner vil være nye kunder.

Hermed håber Microsoft på, at de kan holde Xbox 360 i live i 5 yderligere år, til trods for den fornyligt annonceret Xbox One. Og giver altså Xbox 360 et minimum leveralder på 12-13 år siden launch. Til sidst udtaler Yusuf Mehdi at han tror at de nye generation af konsollerne vil sælge op imod 1 millard til sammen.

Hvad mener du? Skal Microsoft blive ved med at holde liv i tidligere generationer? Og vil det være muligt for dem at indfri deres egne forventninger?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.