Microsoft vil genoplive 'elsket' strategi spil

Skrevet af: Nicolai Hansen - 9. januar 2015 - kl. 16:38
Del denne artikel:
11 3

Op til E3 sidste år tweetede Phil Spencer, at hans synes strategi genren er blevet forsømt på konsoller. Nu ser det ud til, at Microsoft Studios vil forsøge at rette lidt op dette med en ny unavngiven titel.

Nærlæser man job id 164301 på Microsofts carrer site vil man opdage, at en fortsættelse er på vej til et elsket strategi spil. Faktisk kan man udlede mange spændende ting ud fra dette jobopslag.

For eksempel at spillet skal udvikles af The Decisive Games Team som en del af Microsoft Studios, og at spillet bliver en del af næste generation af fantastiske spil. Ansøgere skal være bekendte med DirectX 11 eller Xbox 360 / Xbox One rendering API'er, og samtidig have expertise indenfor netværk og web services. Med andre ord, så udkommer spillet sandsynligvis til både 7. og 8. generations Microsoft konsoller, og det får med meget stor sandsynlighed en online del. Læs hele jobopslaget her.

Hvad man ikke kan udlede af opslaget er titlen på spillet. Et par oplagte gæt er Halo Wars eller Age of Empires. Hvad tror du det kan være for et spil?
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.