Microsoft Surface annonceret

Skrevet af: Morten Skou - 19. juni 2012 - kl. 01:37
Del denne artikel:
18 0

I forbindelse med et top hemmeligt presseevent, der bliver afholdt netop nu, har Microsoft annonceret deres nye Surface tablet.

Nogle af jer vil måske kunne huske et tidligere produkt fra Microsoft der også hed Surface og som var et bord med en interaktiv touchscreen. Det originale Surface projekt blev skrottet, men lever nu videre i tablet-form med den nye Microsoft Surface tablet.

Surface tabletten kommer i flere forskellige udgaver - helt op til 128GB. Meget lig et andet produkt, er der nogle magnetiske covers som hedder Touchcover og Tightcover. Det smarte ved disse covers er at de samtidig fungerer som fulde keyboard og så er de kun 3mm tykke. Touch-versionen har ud over keyboardet også en touchpad.

Som man kunne forvente, så slukker skærmen automatisk når coveret dækker skærmen. Touch Coveret fungerer via Bluetooth-teknologi. Microsoft lover, at man kan taste lige så hurtigt på de to cover keyboards, som man ville kunne på et helt normalt keyboard.

De tekniske detajler er egentlig rimelig flotte for en tablet:
- Ivy Bridge Core i5 i PRO udgaven, ARM i RT udgaven
- Indbygget HDMI
- Clear Type Full HD display i PRO, HD Display i RT
- Kamera foran og bagpå
- Indbygget stand
- Vægten er 676 gram for RT, 903 gram for Pro
- SD kort indgange
- Kommer i 4 forskellige farver
- Indbygget WiFi

Den første Surface, som indeholder en Windows RT, udkommer som 32 og 64GB modeller samtidig med udgivelsen af Windows 8. Prisen for disse skulle være tilsvarende de konkurrerende tablets. Surface Pro udkommer først 3 måneder efter.

Det interessante ved den nye Microsoft Surface tablet, for os Xbox-gamere, er at de kort nævnte, at man kan bruge den sammen med alle de applikationer som man kender - inklusive Xbox 360. Desværre kom de ikke så meget ind på Xbox-delen, men mon ikke det bliver meget ala det vi allerede har set med Smart Glass under E3.

Kort efter annonceringen, skrev Dmzilla, der er Community Manager hos Xbox teamet i Redmond følgende besked på Twitter: "Some day I will be on a flight, Surface propped up on the tray table, and playing a game with a wired 360 controller."

Picture of the black version of Microsoft Surface tablet

Billede af Microsoft Surface set fra siden, hvor man kan se alle de forskellige porte som Surface har.Se den officielle Surface webside her, og de tekniske detajler her.

Tror i at Microsoft Surface er en "iPad" killer?
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support