Microsoft stopper med at producere Kinect-adapter

Skrevet af: Morten Skou - 3. januar 2018 - kl. 02:17
Del denne artikel:
8 1

Kinect er vidst blevet erklæret død og lagt i graven for et godt stykke tid siden, men nu har Microsoft bekræftet at de også har stoppet produktionen af Kinect-adapteren til Xbox One S og Xbox One X.

Da Xbox One S udkom og dermed erstattede den første Xbox One konsol, så var porten til den ellers så kraftigt promoverede Kinect blevet fjernet, det samme gør sig gældende på den nye Xbox One X. Dette betød, at man nu skulle ud og købe en adapter før at det var muligt at tilslutte en Kinect til sin Xbox One.

I starten da Xbox One S udkom, gav Microsoft adapteren væk ganske gratis, hvis man opgraderede din Xbox One til en Xbox One S og kontaktede dem - alternativt kunne den købes for omkring 250 kroner.

Nu har er det heller ikke muligt at købe adapteren længere, og Microsoft har også bekræftet, at de har stoppet produktionen. Dette må siges at sætte det endegyldige punktum for Kinect, som Microsoft ellers i første omgang oplevede gode salgstal med, men som aldrig rigtigt blev så populær som de havde håbet på.

Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support