Microsoft: Sæt kryds i kalenderen den 11. juni

Skrevet af: Morten Skou - 16. februar 2017 - kl. 18:41
Del denne artikel:
8 7

Der bliver kortere og kortere tid til, at den næste generation af Xbox-konsollen er klar. Ved årets E3 messe kommer vi uden tvivl til at se meget mere til den kommende konsol.

Af ukendte årsager, så har Microsoft i år valgt at flytte deres E3 Xbox pressekonference til om søndagen i stedet for om mandagen, hvor den ellers traditionelt har ligget. Desværre så er tidspunktet også flyttet, så det passer noget dårligere for os i Europa, det foregår nemlig klokken 23.00 dansk tid.

Microsoft lover i forbindelse med udmeldinge, at vi til E3 får lov til at se mange interessante ting, både spil og oplevelser. Med en udgivelse af den nye Xbox, som i øjeblikket går under kodenavnet Scorpio, så må man forvente at vi blandt andet får det endelige navn at vide, hvad spil lineuppet til lanceringen bliver og forhåbentlig også en pris.Vi dækker selvfølgelig E3 2017 på samme måde som vi har gjort de sidste mange år, og glæder os lige så meget som I gør til at høre hvad Microsoft har at byde på i fremtiden.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support