Microsoft: Sådan virker DLC for Xbox 360 spil på Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. november 2015 - kl. 18:56
Del denne artikel:
22 11

Hvis du har opdateret din Xbox One med det nye dashboard, vil du nu kunne spille lidt over 100 Xbox 360 spil på din Xbox One – men hvordan fungerer det, hvis du har købt udvidelsespakker til dine spil?

Det er nu muligt, at spille helt præcist 104 Xbox 360 spil på din Xbox One – hvis du altså har opdateret dit system til det nye dashboard. Det nye system emulerer dog ikke Xbox 360 butikken, så hvordan fungerer det så, hvis du har købt, eller vil købe, udvidelsespakker til dine Xbox 360 spil og vil spille indholdet på Xbox One?

Hvis du allerede har købt det ekstra indhold, kan det installeres direkte på din Xbox One, ved at gå ind på ”My Games and Apps” og vælge det spil du vil installere det ekstra indhold til – og derefter vælge ”Manage Game”. Derfra skulle det være muligt, at installere det ønskede indhold.

Hvis du har et Xbox 360 spil, som du vil spille på Xbox One og vil købe ekstra indhold til det, skal købet foregå på Xbox 360 eller på xbox.com – og så efterfølgende installeres som nævnt ovenfor.

Hvad synes du om det nye system til Xbox One? Vil du gøre brug af bagudkombatibiliteten og spille dine Xbox 360 spil på din Xbox One?
Log ind og stem
11
Der er 11 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support