Microsoft lukker spilstudier i Danmark og Storbritannien

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 7. marts 2016 - kl. 16:02
Del denne artikel:
14 2

I dag har Microsoft desværre meddelt, at både Press Play og Lionhead Studios lukker, samt at flere spil aflyses. Læs mere her.

For kun et halvt år siden kunne man stemme om Press Plays næste spilprojekt, hvor det meget lovende Project Knoxville blev valgt. Det seneste stykke tid har man kunnet følge med i udviklingen på Twitter og lignende medier, hvor holdet bag har været yderst gode til at fremvise spillet, som undertegnede begyndte at se frem til.

Desværre har Microsoft i dag annonceret, at Press Play lukker, og at Project Knoxville dermed aflyses. Press Play er nok mest af alt kendt for deres to Xbox One-titler, nemlig Max: The Curse of Brotherhood og Kalimba, som begge to var glimrende spil.

Samtidig er det britiske Lionhead Studios også i gang med en nedlukningsfase. Lionhead Studios har stået for udviklingen af den gamle Black & White-serie, og er naturligvis mest kendt for Fable-serien, som ellers har været en af Microsofts store, meget ikoniske hit-serier. Fable Legends, som Lionhead Studios arbejdede på, er derfor også blevet aflyst. Spillet var ellers en af de kommende titler, som Microsoft virkede mest fokuseret på, og som var stillet stort op under blandt andet Gamescom-messen sidste år, og spillets åbne beta-test burde ellers have været lige rundt om hjørnet.

Vi ønsker alt held og lykke til folkene fra begge studier; særligt københavnske Press Play, som har været et glimrende eksempel på dansk spilindustri.

Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.