Microsoft lancerer Destiny duftserie

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 5. september 2014 - kl. 17:22
Del denne artikel:
6 0

Eller gør de? Der er vist tale om en snedig marketingkampagne for et produkt, som Microsoft ikke må reklamere for - men ad omveje, får de det gjort alligevel.

Destiny er udviklet af de tidligere Microsoft-ejede Bungie og udgives af Activision - og Bungie har på det sidste været tæt knyttet til Sony og Playstation, når det kom til markedsføringen af spillet.

Sonys Gamescom og E3 pressekonferencer har været brugt til at promovere spillet og Playstation versionerne af spillet, vil indeholde eksklusive missioner.

Derfor har Microsoft ikke lov til at reklamere for Destiny, for den slags vil Activision sikkert gerne selv styre, så i stedet har Microsoft i England lanceret noget som ligner en duftserie, med navnet Destiny. Ved nærmere eftersyn af sitet, bliver det dog hurtigt tydeligt, at det er et site som skal promovere Microsofts Xbox One Destiny bundles.

Et snedigt lille trick, som muligvis er lige på kanten, men som alligevel er ganske godt eksekveret. Destiny udkommer til Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 og Playstation 3 på tirsdag den 9. september.

Besøg Destiny Fragrance by Xbox her

Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.