Microsoft: "Gratis spil til boxen er en naturlig ting"

Skrevet af: Jakob Tofte - 28. august 2012 - kl. 14:02
Del denne artikel:
25 0

En talsmand fra Microsoft løfter nu sløret for, at tilbuddet om forskellige spiltitler til gratis download vil blive mere udbredt fremover.

Med udgivelsen af Happy Wars til efteråret og Ascend: New Gods i 2013, er vejen banet for endnu flere og endnu større gratistitler, hvis man ellers skal tro Microsoft selv. De betragter nemlig disse to udgivelser som en form for pilotprojekt, der kan resultere i mere fra samme skuffe.

"Vi søger konstant efter nye måder at skubbe grænserne for vores konsol og digitale platform. Introduktionen af "free-to-play" spiloplevelser til Xbox 360 er en naturlig udvikling i den forbindelse", udtaler talsmanden fra Microsoft, og fortsætter:

"Med den eksisterende succes ved denne model på PC, og interessen fra både forbrugerne og vores samarbejdspartnere, i at udforske denne model på konsolplan, gav det ganske enkelt mening at levere denne oplevelse gennem spil, der ville drage fordel af det.

Microsoft sparker som nævnt deres "F2P" strategi i gang med udgivelsen af Happy Wars til september og Ascend: New Gods i 2013.

F2P konceptet vil kun være tilgængeligt for Xbox LIVE Guld medlemmer.

Du kan læse mere om de planlagte titler ved at følge disse links.

Happy Wars
Ascend: New Gods
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support