Microsoft fremviser historiske Ford Le Mans joypads

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 14. juni 2015 - kl. 10:55
Del denne artikel:
5 4

I forbindelse med at Ford annoncerede at de vender tilbage til Le Mans med deres nye Ford GT, som også er coverbil til Forza Motorsport 6, har Microsoft designet nogle lækre racing joypads.

For 50 år siden leverede Ford en række præstationer på Le Mans, som gav genlyd i hele motorsporten. Første gang var i 1965, da en Shelby Daytona Coupé med en 4,7 liters Ford V8 motor blev nummer fire i GT klassen og 1966 var det første gang at en amerikansk produceret bil, en Ford GT40, blev nummer et, to og tre på Le Mans - faktisk var førstepladsen bare 8 meter foran nummer to og det er til dato den tætteste sejr i Le Mans historie.

Xbox er officiel sponsor for Le Mans og da Ford her op til Le Mans weekenden annoncerede, at de næste år er tilbage på Le Mans, med deres nye Ford GT, som i øvrigt også er coverbil til det kommende Forza Motorsport 6, har Microsoft fremstillet nogle flotte Xbox One joypads, for at hylde Fords triumfer i det legendariske motorløb i Frankrig. Skriv mig op til det sorte GT40 joypad tak.

Forza Motorsport 6 vil naturligvis indeholde Le Mans banen, både i sin nuværende form, men også i ældre konfigurationer, hvor der for eksempel ikke var chikaner på langsiden og hvor bilerne kom op på næsten 400 km/t på den 5 kilometer lange langside.

Xboxlife Share!

Xboxlife Share!

Xboxlife Share!
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.