Microsoft får nyt spændende patent

Skrevet af: Morten Skou - 11. september 2012 - kl. 19:48
Del denne artikel:
25 0

Vi har alle hørt om Xbox 720, men hvad kan vi egentlig forvente os af fremtiden når det kommer til spillekonsoller? Her er et bud.

I et patent som man fornyligt har fundet ud af at Microsoft har fået, kan man se hvordan Microsoft muligvis forestiller sig at vi kommer til at spille i fremtiden - og det ser ud til at vi i fremtiden kommer til at kigge på mere end bare vores TV-skærm.Som man kan se på billedet, så foregår fremtiden åbenbart stadigvæk uden brug af de normale controllere, og Kinect er altså dermed stadigvæk en stor del af fremtidsplanerne. Udover Kinecten, så kan det ses, at der er en eller anden form for projektor-enhed, der kan vise elementer fra spillet direkte på væggene i din stue.Der er naturligvis ikke nogen der ved, om dette patent afspejler en teknologi som Microsoft rent faktisk har fået til at virke - eller om det er en af de store overraskelser i forbindelse med Xbox 720, men spændende ser det helt sikkert ud.

I øvrigt kan der vel ikke være nogen tvivl om, at hvis Dead Space 4 og lignende uhyggelige spil kommer til at understøtte sådan en teknologi, så vil salget af voksenbleer nok stige betragteligt når Xbox 720 udkommer.

Du kan læse meget mere omkring det nye patent, og en virkelig detaljeret gennemgang af det hos patentlyapple.com.

Patentansøgningen på dette patent fra Microsoft, blev oprindeligt indsendt i starten af 2011, og er efterfølgende blevet offentliggjort af det amerikanske "Parent and Trademark"-kontor for kort tid siden.

Hvad synes du? Kunne du forestille dig at din spillekonsol oplyser hele din stue, for at lave den helt rigtige stemning til de forskellige spil? Skriv en kommentar.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support