Microsoft fortæller om næste Xbox One opdatering

Skrevet af: Morten Skou - 21. maj 2014 - kl. 19:20
Del denne artikel:
14 0

Til juni er Microsoft igen klar med en opdatering til Xbox One, som denne gang blandt andet byder på flere meget efterspurgte ting.

Ifølge Microsoft, så er to af de mest efterspurgte ting til Xbox One, muligheden for at tilslutte en ekstern harddisk og muligheden for at folk kan vise deres rigtige navne i stedet for kun gamertagget.

Det vil være muligt at tilslutte op til to eksterne harddiske med USB 3.0, kravet er at de skal have en størrelse på over 256GB. Derefter vil du kunne kopiere spil og apps over på harddisken. Udover at det giver dig mere plads til spil og apps, så betyder det også at det vil være nemmere at tage dine spil og savegames med over til eksempelvis en kammerat - eller hvis du har to Xbox One konsoller.

Hvis du har købt spillene digitalt, så skal du blot sætte harddisken i den anden konsol og logge ind på Xbox Live. Hvis du ejer spillene som fysiske spil, så skal du stadigvæk bruge disken for at kunne starte spillet.

Før den eksterne harddisk kan bruges, så skal den først formatteres via Xbox Ones system indstillinger.Muligheden for at andre kan se dit rigtige navn, er som sagt også meget efterspugt og har siden starten været muligt på PlayStation 4. Man kan selv vælge om man vil dele sit navn med alle på sin venneliste, et udpluk af den, venners venner eller slet ikke at vise det. Dit rigtige navn vil i øvrigt ikke dukke op direkte i spillene.

Opdateringen gør det også muligt for Xbox One-ejere som ikke er guldmedlemmer, at bruge en lang række af de populære apps som i dag kræver at man har et guldmedlemsskab.

Til sidst så er der en række nye ændringer med i opdateringen, til dem som bruger Xbox One SmartGlass. Du kan få alle detaljerne, ved at se videoen som der linkes til i bunden af denne nyhed.

Opdateringen vil snart blive skudt ud til Xbox One-ejere der er med i Xbox One preview-programmet, og i starten af juni, vil alle med en Xbox One få opdateringen.

Major Nelson har lavet en video, som viser nogle af de nye funktioner, den kan du se ved at følge linket herunder:
Videopræsentation af de nye funktioner i juni opdateringen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.