Microsoft annoncerer Xbox Game Pass

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 28. februar 2017 - kl. 17:14
Del denne artikel:
6 7

Savner du flere spil til din Xbox One, eller har du måske lige købt en men har ikke så mange spil endnu? Microsoft er klar med en abonnements-løsning der giver adgang til over 100 titler.

Rygterne har længe svirret om, at flere spiludviklere ville være med i en løsning lignende den genistreg, som EA har lavet, i form af EA Access. Nu har Microsoft annonceret Xbox Game Pass, hvor man som forbruger kan abonnere på Xbox-titler fra et hav af udviklere.

Som abonnent på Xbox Game Pass får man mere end 100 titler til rådighed, inden for vidt forskellige genrer og målgrupper, som kan downloades til ens Xbox og spilles, så længe man har sit abonnement. Nye spil tilføjes (og spil kan eventuelt fjernes) hver måned, så man får svært ved at løbe tør for spil.

Indtil videre er det kun afsløret at Halo 5: Guardians, Payday 2: Crimewave Edition, NBA 2k16, LEGO Batman og Soul Calibur II vil være tilgængeligt fra starten af, men på Microsofts side for servicen fremgår også spil som Tekken Tag Tournament 2, Mad Max, Gears of War: Ultimate Edition, Terraria og Megaman Legacy Collection. Der vil være tale om spil fra både Xbox One og bagudkompitable spil fra Xbox 360. Desuden vil diverse Xbox Play Anywhere-titler også kunne spilles på ens Windows 10-computer.

Spil, man har downloadet via Xbox Game Pass, kan spilles offline i op til 30 dage, så man behøver bestemt ikke have en konstant forbindelse til internettet for at benytte sig af servicen. Skulle man blive ekstra glad for et spil, kan man købe spillet med 20% rabat, mens man får 10% rabat på alt DLC til spillet.

Xbox Game Pass bliver tilgængeligt senere på året, men bliver allerede testet hos visse Preview-medlemmer nu. Servicen kræver ikke, at man er Xbox Live Guld-medlem, men som Guld-medlem får man tidligere adgang til servicen, når den udkommer senere på året. Microsoft har endnu ikke løftet sløret for prisen i Danmark, men i USA ligger den på $9.99, hvilket svarer til et Xbox Live Guld-abonnement herovre. Hvis prisen følger den amerikanske, kommer den dermed til at ligge på omkring 59kr.
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support