Microsoft annoncerer nyt headset til Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 11. februar 2014 - kl. 17:32
Del denne artikel:
12 0

Er du træt af at bruge det lille headset som følger med Xbox One, så er der nu lys forude.

Et af de store problemer med Xbox One i øjeblikket, er at der ikke findes ordentlige headset som både kan give dig lyden fra spillet samtidig med at du kan snakke sammen med dem du spiller med.

Imens vi går og venter på at de store producenter som TurtleBeach og Tritton udgiver deres Xbox One headset, så er Microsoft nu selv klar med et nyt headset til Xbox One, som dog kun er stereo, men som til gengæld vil gøre det muligt både at få lyd og voice-chat igennem samtidig.

Med i pakken får du også en Stereo Headset Adapter, som du kan tilslutte Xbox One controllere, hvorefter du kan styre ting som lydstyrke, game chat og også slukke for mikrofonen. Headsettet bruger ikke seperate batterier, men får i stedet strømmen fra den trådløse Xbox One controller.

Headsettet er i øvrigt også kompatibelt med mobiltelefoner, tablets og PC/Mac computere. Prisen for headsettet ligger på 79.99$, svarende til godt og vel 450 danske kroner.Har du allerede et stereo headset som du gerne vil bruge sammen med Xbox One, så vil du også kunne købe en seperat stereo adapter, så du kan tilslutte headsettet til konsollen. Denne adapter koster 24.99$ - svarende til godt og vel 140 danske kroner.

Se listen med kompatible headsets her

Både headsettet og den seperate adapter udkommer i starten af marts.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support