Microsoft afviste at udgive Heavy Rain

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 4. september 2013 - kl. 11:55
Del denne artikel:
24 0

Microsoft var bekymrede for Heavy Rains historie, der indeholdt kidnapning af børn og turde derfor ikke udgive spillet. Det turde Sony som bekendt godt.

Da Quantic Dream skulle finde en udgiver til Heavy Rain, gik de til en række forskellige udgivere, inkl. Sony og Microsoft. Microsoft var vilde med Fahrenheit og ville gerne indgå et samarbejde med Quantic Dream, men de var dog bekymret for historien, der indeholdt kidnapning af børn og ville gerne ændre denne del af historien. Dette gik Quantic Dream dog ikke med til og afbrød forhandlingerne med Microsoft.

David Cage, manden bag Heavy Rain siger:

For me, that was a very interesting signal. It was like, you know what, I don't think we can work together, because you don't understand what I'm to achieve here. They were scared of the scandal and scared of what people may write and what people may think. Oh, this is a developer and the publisher making games about a child getting kidnapped.


David Cage mener dog, at spillet handler om langt mere end børnekidnapninger og at Sony bedre forstod hvad han prøvede at skabe. Sony accepterede emnet og sagde, at de godt kunne se grunden til at det var med i spillet. Quantic Dream og Sony var på bølgelængde omkring spillet, siger Cage og derfor blev spillet udgivet eksklusivt til Playstation 3.

Efter succesen med Heavy Rain, mon så ikke at der sidder nogen hos Microsoft, som ærgrer sig lidt over, at de ikke tog chancen med Heavy Rain og Quantic Dream? Deres afvisning af Heavy Rain lader til at række længere end bare Heavy Rain, for Quantic Dreams næste spil Beyond, udkommer nemlig også udelukkende til Playstation 3.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support