Microsoft afslører de første Xbox Play Anywhere titler

Skrevet af: Morten Skou - 17. juni 2016 - kl. 17:56
Del denne artikel:
8 5

I forbindelse med Microsofts E3 pressekonference, præsenterede de den nye mulighed Xbox Play Anywhere, som gør det muligt at købe et spil på en platform og spille den på andre. Nu har de meldt ud om de første titler.

Xbox Play Anywhere gør det som sagt muligt at købe et Xbox One spil, og derefter spillet den på en anden Windows 10 enhed som f.eks. din PC. Det er ikke alle titler der har denne mulighed, men nu er de første 12 titler annonceret.

Følgende titler er en del af Xbox Play Anywhere:
- Crackdown 3
- Gears of War 4
- Forza Horizon 3
- Sea of Thieves
- Scalebound
- ReCore
- Halo Wars
- We Happy Few
- Cuphead
- State of Decay 2
- Ark: Survival Evolved
- Killer Instinct

Muligheden for at spille sine spil via Xbox Play Anywhere forudsætter dog, at man har købt spillet digitalt på enten Xbox Store eller Windows Store (eller via koder fra butikker). Det vil i øvrigt også være muligt at dele ting som season passes, tilføjelser og ekstra indhold imellem platformene.

Nogle af spillene gør det også muligt at spille såkaldt cross-platform, altså hvor man reelt kan spille multiplayer imellem Xbox One og PC - det er dog ikke alle titlerne i Xbox Play Anywhere hvor det bliver muligt.

Savegames deles også imellem Xbox One og Windows 10, dette kan lade sig gøre fordi de bliver gemt online. Det vil kun være muligt at spille en version af spillet på samme tid, så der er altså ikke mulighed for at du selv spiller på Xbox One samtidig med at en ven spiller på din PC i samme spil under samme konto.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support