Mere nyt om Xbox One

Skrevet af: Morten Skou - 6. august 2013 - kl. 20:00
Del denne artikel:
6 0

Marc Whitten der er chefarkitekt for Xbox One platformen, har svaret på en række spørgsmål som spilsiden IGN har stillet.

I den forbindelse er der kommet en række interessante nyheder ud, blandt andet så vil de avatars som man har på Xbox 360, automatisk blive overført til Xbox One. Derudover vil det på Xbox One være muligt at lave "full body" HD gamerpics og også gamerpicsne - altså de små billeder som f.eks. er i dit gamercard, vil fremover også være i fuld HD kvalitet.

Den anden nyhed som Marc afslørede var, at spil på Xbox One og Xbox 360 vil have særskilte achievements. Det betyder at hvis du køber eksempelvis Call of Duty: Ghosts til begge platforme, så kan du score dobbelt achievements. Derudover har Xbox One jo de dynamiske achievements som Microsoft tidligere har fortalt om.

Den sidste, men måske en af de mest interessante udmeldinger i denne omgang, er omkring den indbyggede DVR optager som er i Xbox One. Denne vil kunne optage gameplay i 720p ved 30fps - og det sker hele tiden imens du spiller. Du har endvidere mulighed for at redigere og uploade gameclips online.

Der skulle dog være den begrænsning ved optagelserne, at en optagelse maksimalt kan vare i 5 minutter. Så for dem der vil smide omfattende gameplay på YouTube og lignende, er det stadigvæk nødvendigt med en ekstern videooptager - heldigvis har Microsoft også meldt ud, at der ikke vil være HDCP beskyttelse på gameplay.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.