Matrix Path of Neo!

Skrevet af: Anders Pedersen (Anastacio) - 11. maj 2005 - kl. 16:44
Del denne artikel:
5 0

Xboxlife.dk har netop nu skaffet de første screenshots og detaljer omkring det kommende Matrix spil, hvor Neo er i fokus.

Xboxlife.dk har netop nu skaffet de første screenshots og detaljer omkring det kommende Matrix spil, hvor Neo er i fokus.

I Path of Neo ser du hele trilogien fra Neo's synspunkt. Du styrer ham og du har seks forskellige kampmåder til rådighed.

Du kan kæmpe i kampe fra trilogien, bl.a. den berømte fight i Reloaded, hvor Neo var oppe imod flere hundrede af Smiths i en gård.

Ligenu har udviklerne Shiny fået scenen til at indeholde 1500 animerede Agent Smiths uden slowdowns på et PS2 developer-kit.

Flere effekter, som bloom og lighting effect er en del af det kommende spil. Titlen har endda destruktible miljøer. Så skudduellerne i lobbyen fra den første film skal nok blive en lækker genskabning.

Overraskende er det dog, at Playstation2 udgaven gør brug af normal mapping, hvilket man ikke troede den fem år gamle maskine kunne udføre.

Spillet tager sted imellem Matrix og Reloaded og en helt ny slutning laves nu af Wachowski brødrende.

Du skifter kampstile med analogen og har alle Neo's kræfter. Du kan flyve, stoppe patroner og endda se verdenen med "code vision".

Du kan tjekke de første screenshots ud her:
Matrix Path of Neo screenshots!

Path of Neo forventes ude i forhandlerne i slutningen af 2005.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support