Mass Effect 3: Citadel

Skrevet af: Esge Winkel Lorenzen - 21. februar 2013 - kl. 20:06
Del denne artikel:
5 0

Den sidste single player udvidelse kaldet Citadel udkommer i starten af marts, og inden da får vi lov at varme op med lidt gratis multiplayer guf.

Det bliver nærmere betegnet tirsdag den 5 marts der bliver mulighed for at prøve kræfter med Citadel udvidelsen.

Men vi starter lige med multiplayer udvidelsen der kommer online den 26 februar, og disker op med både nye våben og baner til de evige online slagmarker.

Kampagne udvidelsen ender med at blive en større omgang, der kommer til at byde på lidt af hvert i Mass Effect universet. Her er en lille teaser på hvad vi har i vente.

"Når en dyster sammensværgelse retter sig mod Commander Shepard, skal du og dit hold finde frem til sandheden, gennem kampe og intriger, der spænder fra glamouren i The Citadel til rådets top-hemmelige arkiver. Find ud af hvem der står bag og kæmp sammen med dit hold – og med karakterer fra den oprindelige Mass Effect og Mass Effect 2.

"Når eventyret er slut, så find sammen med dine yndlingsfigurer fra Mass Effect-trilogien, og prøv lykken på Citadels Silver Coast Casino, afreager i Armax Combat Arena, eller udforsk og indret Shepards egne gemakker på The Citadel."

"Med unikt indhold og nye filmsekvenser der byder gamle venner og romantik ind i Mass Effect-trilogien, tilbyder Mass Effect 3: Citadel en sidste chance for at se de karakterer, du har kendt i årevis, og genoplive romancer."

Umiddelbart ikke dårligt nyt for en Mass Effect fan.

Mass Effect 3: Citadel udkommer som sagt den 5 marts, og vil koste 1200 MS Point.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.