Mass Effect 3 beta frigivet ved en fejl

Skrevet af: Jens Nørup - 5. november 2011 - kl. 09:09
Del denne artikel:
9 0

Nogle heldige Xboxlive preview testere, kunne igår downloade en beta version af Mass Effect 3.

Én ting er at sætte et spil på hylderne et par dage for tidligt, noget helt andet er at frigive en intern demo af et spil der har næsten et halvt år til udgivelsen.

Ikke desto mindre havde nogle heldige Xboxlive brugere, der er tilmeldt preview programmet for det nye dashboard, et menupunkt i preview sektionen der gav adgang til download af en Mass Effect 3 private beta.

Demoen er allerede væk igen, men der er masser af rapporter om et spil der var spilbart i både single- og multiplayer, selvom der var tydelig tegn på en tidlig kode, med manglende lyd og teksturer og ingen animationer.

Nok så interessant nævnes 3 nye spiltyper;
Action mode for de der vil fokusere på action og et minimum af historie. Action Mode giver automatiske svar i samtaler og normal sværhedsgrad i kampe.

Story mode for dem der vil fokusere på historien og minimere kampene. Story mode giver manuelle svar i dialoger og minimum sværhedsgrad i kampe.

RPG mode for de der vil udforske både kampe og historie. RPG mode giver manuelle svarmuligheder og normal sværhedsgrad i kampe.

Bioware postede en kommentar igår, der lagde vægt på at det var en meget tidlig betaversion der var givet adgang til. Det blev understreget at de 3 spiltyper ikke var finpudset, men at Mass Effect 3 kommer til at indeholde denne funktion i den endelige version.

Nedenfor har vi postet nogle screenshots af den tidlige betaversion.

Xboxlife Share!
Xboxlife Share!
Xboxlife Share!
Xboxlife Share!
Xboxlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support