Madden NFL 16 turnering - Lifebowl 16

Skrevet af: Morten Skou - 27. januar 2016 - kl. 19:26
Del denne artikel:
5 2

I samarbejde med Gulklud.dk, Microsoft og EA SPORTS afholder vi en Madden Turnering, hvor du blandt andet kan få chancen for at deltage i Gulkluds store Super Bowl event.Natten imellem søndag den 7. og mandag den 8. februar, er det tid til årets største sportsevent, Super Bowl. I år er det den 50 gang at det store brag af en kamp afholdes og det er som bekendt Carolina Panthers og Denver Broncos, der kæmper om sejren i denne omgang.

I den anledning afholder vi en turnering, hvor semi-finalisterne skal spille finalekampene til Gulklud.dk's Super Bowl-event i Lyngby.

Første del af turneringen bliver holdt online over Xbox Live, lørdag den 30. januar, fra klokken 18.00. Som det altid er tilfældet med vores onlineturneringer, så mødes alle deltagere i vores chat klokken 18.00 og her annonceres turneringsplanen. Derefter afvikles kampene i knockout-turneringsformat.

Er du dygtig nok, til at nå til semi-finalerne, så får du adgang til Gulklud's Super Bowl event som foregår i Microsofts lokaler i Lyngby. Derude spilles finalekampene og den endelige vinder findes i en virtuel Super Bowl kamp. Normalprisen for at deltage i Super Bowl-eventet er 495 kroner per person.

Præmierne
Microsoft sætter, udover adgangen til Gulklud's Super Bowl event, også en Xbox One Elite Controller på højtkant. Derudover trækker vi lod iblandt alle deltagere om 12 måneders Xbox Live guld.

Sådan deltager du
For at kunne deltage i turneringen, så skal du have en bruger her på Xboxlife.dk, du skal have Xbox Live guld samt tilmelde dig i denne tråd i vores forum. Husk at udfylde din profil herinde med dit rigtige Xbox gamertag, så dine modstandere kan finde dig når vi går i gang.

Har du ikke en bruger i forvejen, så kan du oprette en bruger her.

Tilmelding
Tilmeld dig til turneringen her

Vi forbeholder os retten til at ændre i turneringsreglerne, men som udgangspunkt bliver der spillet på All-Pro og med 5 minutters quarters. De øvrige indstillinger bliver annonceret på lørdag.

Bemærk: Du skal være opmærksom på, at du selv skal sørge for transport til og fra Super Bowl eventet, hvis du altså kommer så langt som til semi-finalerne.

Du kan læse meget mere om Danmarks største Super Bowl event her:
Gulklud.dks Super Bowl event.

Vi håber på, at I er friske på at deltage, selv om det er med lidt kort varsel! :-)
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.