Lost in Harmony annonceret, første trailer her

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. september 2015 - kl. 13:08
Del denne artikel:
1 2

Folkene bag Valiant Hearts og musikeren Wyclef Jean, har annonceret Lost in Harmony, som er noget så sjældent som et historiebaseret musikspil.

Yoan Fanise var manden bag Ubisofts smukke Valiant Hears og efter 14 år hos Ubisoft, forlod han den franske gigant, for at starte sit eget studie, Digixart Entertainement.

Nu er det første spil annonceret og det går under navnet Lost in Harmony: Kaito's Adventure og er et historiebaseret musikspil, som vil fortælle hele historien uden ord og kun ved hjælp af musik.

Spillet er inspireret af Hayao Miyazakis arbejde fra Studio Ghibli og musikken, som jo selv sagt er en stor del af dette spil, er skabt i et samarbejde mellem 2 gange Grammy vindende producer og sangskriver Wyclef Jean og nogle af spilindustriende førende musik skabere.

Der er endnu ikke meget information ude om gameplayet, men du kan se en lille forsmag på spillet nedenfor. Det er ikke annonceret, hvilke platforme Lost in Harmony vil udkomme på - det er dog sat til udgivelse i løbet af 2016.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.