Lionsgate investerer i Telltale Games

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 24. februar 2015 - kl. 21:23
Del denne artikel:
0 2

Telltale Games har virkelig vind i sejlene for tiden og det har filmselskabet Lionsgate også set og de har nu investeret et større beløb i spilfirmaet.

Lionsgate, filmselskabet bag succeser som The Hunger Games og Twilight trilogien, har annonceret at de har investeret "et betydeligt beløb" i spilfirmaet Telltale Games. Det er et logisk skridt i Lionsgate's planer om at få deres film- og tv-brands spredt ud på spilmarkedet.

Lionsgate boss Peter Levin udtaler:

Our partnership with Telltale boss Kevin Bruner and his team at Telltale continues to accelerate our momentum in the game space. The convergence between premium filmed entertainment brands and original game properties is a natural direction in which to continue diversifying our content business, and Telltale is the perfect partner with whom to explore this dynamic area of growth.


Telltale boss Kevin Bruner tilføjer, at målet med samarbejdet er at skabe produkter, hvor film, tv og spil smelter mere sammen og med en kvalitet, hvor der er chancer for at vinde både en Golden Globe og en Game of the Year. Deres planer lyder meget som den, Microsoft og Remedy har gang i med Quantum Break, hvor spil og tv-serie er smeltet sammen.

Telltale Games har allerede et travlt 2015, med deres Game of Thrones serie og Borderlands spin-off'en Tales of the Borderlands. Senere på året kommer de med tredje sæson af The Walking Dead og et Minecraft spin-off, Minecraft: Story Mode.

Det bliver spændende at se, hvad samarbejdet mellem Lionsgate og Telltale Games kan munde ud i af lækkerbiskner til os gamere.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.