Linksys annoncerer ny router rettet imod Xbox

Skrevet af: Morten Skou - 10. januar 2018 - kl. 16:01
Del denne artikel:
3 5

I forbindelse med årets CES, fremviste netværksproducenten Linksys en ny router som er optimeret til at gøre oplevelsen med onlinespil på Xbox endnu bedre.

Den kommende router, som bærer navnet Linksys WRT32XB, gør brug af en teknologi som er udviklet i samarbejde med Rivet Networks, og som de kalder for Killer Prioritization Engine. KPE skulle eftersigende kunne prioritere netværkspakkerne til og fra Xbox One konsoller på netværket og på den måde optimere lag med op til 65%. PC-spillere vil også kunne udnytte det, hvis de har en PC der understøtter KPE funktionaliteten.

De tekniske specifikationer for den kommende router kan du se herunder:
Both the WRT32XB and the earlier WRT32X are dual-band AC3200 routers that support MU-MIMO and operate discrete networks on the 2.4- and 5GHz frequency bands simultaneously. They’re powered by a 1.8GHz dual-core CPU that can address 256MB of Flash memory and 512MB of RAM. Each router has one USB 3.0 port and one eSATA/USB 2.0 combo port for sharing storage over the network.


Den nye router forventes at udkomme til februar, og har fået et prisskilt på 300$, altså godt og vel 1900 danske kroner. Præcis hvad den danske pris ender på, er der endnu ikke noget ude om.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support