Limited Edition Modern Warfare 3 Xbox 360 til Danmark

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. september 2011 - kl. 17:36
Del denne artikel:
8 0

Den eksklusive Limited Edition Modern Warfare 3 Xbox 360 pakke kommer til Danmark. Mere info om pakkens indhold og pris lige her.

Vi kunne tidligere i lørdags fortælle om annonceringen af den specielle Limited Edition Modern Warfare 3 Xbox 360, men havde på daværende tidspunkt ikke hørt noget om, om konsolpakken ville være tilgængelig i Danmark. Vi kan dog nu glæde Call of Duty fans med, at konsolpakken kommer til Danmark, men i et ”stærkt begrænset antal”.

Pakken indeholder følgende:
En special designet Modern Warfare 3 Xbox 360 konsol med 320GB harddisk og med Modern Warfare 3 lydeffekter på tænd/sluk- og ejectknappen. Desuden medfølger to special designede kontrollere, et Modern Warfare 3 headset, eksklusivt download indhold og naturligvis Call of Duty: Modern Warfare 3 spillet.

Den eksklusive pakke kan kun købes hos Gamestop og kan nu forudbestilles til 2.399 kr. og hvis man skal tro på Gamestop, skal man ikke vente for længe, for der er ikke mange af dem.

Vil man ikke købe hele pakken, kan f.eks. en af de specielle kontrollere købes alene for 449 kr. og headsettet for 499 kr.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support