Konkurslukkede 3D Realms sagsøgt af Take-Two Interactive

Skrevet af: Mikkel Graugaard - 16. maj 2009 - kl. 10:22
Del denne artikel:
25 0

Take-Two Interactive har sagsøgt 3D Realms for at bryde deres kontrakt og ikke levere et færdigt produkt, i form af Duke Nukem Forever.

Take-Two Interactive har sagsøgt 3D Realms for at bryde deres kontrakt og ikke levere et færdigt produkt, i form af Duke Nukem Forever.

Den 6. maj lukkede 3D Realms dørene for bestandigt, og tog, hvad der skulle have været deres flagskib Duke Nukem Forever, med sig i graven.

Dette er den kommende udgiver af ovenstående spil, Take-Two Interaktive, naturligvis ikke glad for, så de har valgt at sagsøge 3D Realms, eller hvad der er tilbage af det.

Take-Two Interactive opkøbte eksklusiv rettighederne til Duke Nukem Forever tilbage i 2000 af den tidligere udgiver Infogrames for 12 millioner dollars.

Take-Two Interactive sagsøger på bagrund af at 3D Reamls moderselskab Apogee igen og igen skubbede deadline for hvornår Duke Nukem Forever skulle være et færdigt produkt. Samt at Apogee har forsikret (igennem nu 9 år) både udgiver, samt alle gamere og gamer interesserede personer, at spillet skam ville blive færdiggjort, og de arbjede imod en afslutning på produktet.

Beløbet som Take-Two Interactive har valgt at sagsøge 3D Reals for er ikke offentliggjort.

Dette ser ud til at være det sidste søm i ligkisten til Duke Nukem Forever, som har været under udvikling i mere end 10 år, og som af mange i spil branchen ses som den største joke indenfor spil udvikling.




Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support