Konkurrence: Xboxlifes 13 års fødselsdag

Skrevet af: Morten Skou - 1. januar 2017 - kl. 16:13
Del denne artikel:
20 13

I dag er det Xboxlifes fødselsdag, hurra, hurra, hurra. Det skal selvfølgelig fejres med en konkurrence, hvor du kan vinde en lækker Xbox One Elite Controller.

Endnu et år er gået, og det betyder at vi kan fejre fødselsdag igen - den 13. af slagsen. I år har vi fået muligheden for, at udlodde en af de lækre Xbox One Elite Controllers til en heldig vinder i vores fødselsdagskonkurrence.

Du kan læse vores anmeldelse af Xbox One Elite Controlleren herFor at deltage i konkurrencen, så skal du svare rigtigt på spørgsmålene herunder og sende dine svar til konkurrence@xboxlife.dk. I emnefeltet på mailen skal du skrive "Xboxlife 13 år". Du skal ligeledes huske at skrive dit Xboxlife.dk brugernavn samt dit navn, adresse og alder, så vi kan sende præmien til dig hvis du er så heldig at vinde. Præmien vil blive sendt med GLS til din nærmeste GLS Pakkeshop.

Da der er tale om en super fed præmie, så har vi selvfølgelig lavet spørgsmålene tilsvarende svære at finde frem til, men som altid kan du selvfølgelig godt finde svarene, ved at kigge rundt omkring på Xboxlife.dk :-)

Spørgsmål #1:
Hvilken dato, inklusive år, blev dørene til Xboxlife.dk officielt åbnet for brugerene?

Spørgsmål #2:
Hvilke spil har fået den højeste overall score i en anmeldelse på Xboxlife.dk i 2016 (det er nok at nævne 1 af titlerne)?

Spørgsmål #3:
Hvad er webadressen til undersiden på Xboxlife, hvor man kan se prisfald og sammenligne priser på spil?

Spørgsmål #4:
I 2016 kunne Xbox fejre fødselsdag, men hvor mange år kunne Xbox-konsollen fejre?

Spørgsmål #5:
Xboxlife.dk har en søsterside som beskæftiger sig med en anden konsol, hvad hedder dette community?

Deltagelse i denne konkurrence med korrekte svar, giver et lod i vores fødselsdagskonkurrence, hvor vinderen trækkes tilfældigt i blandt alle lodder, den 22. januar klokken 20.00.

Held og lykke!

For at kunne deltage i konkurrencen, skal du have en bruger her på Xboxlife.dk, du skal være bosiddende i Danmark og så skal du selvfølgelig svare rigtigt på spørgsmålene. Vinderen får direkte besked via privat besked her på Xboxlife.dk og har 7 dage til at svare på beskeden, ellers trækker vi en ny vinder under samme betingelser.
Log ind og stem
13
Der er 13 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support