Konkurrence: Xboxlifes 12 års fødselsdag *Sidste chance*

Skrevet af: Morten Skou - 1. januar 2016 - kl. 20:07
Del denne artikel:
26 23

Endnu et år er gået og det betyder både at vi nu kan skrive 2016 og at Xboxlife.dk igen er blevet et år ældre. Det fejrer vi selvfølgelig med en super fed konkurrence, hvor du kan vinde nogle af årets største spil til Xbox One.

Det forgangne år har budt på en lang række af super fede spiltitler til Xbox One, Microsoft har selv beskrevet det som det bedste spil lineup i Xboxens historie. Nu giver vi dig chancen for at få fingrene i nogle af de største titler fra 2015 i en stor samlet pakke.

Oven i pakken med spil, får du ligeledes 12 måneders Xbox Live guld, så du kan få det maksimale ud af spillene, ved at spille med og imod andre over Xbox Live. Vi trækker en vinder, som får hele den flotte pakke. Bedre kan det dårligt blive.Præmien er som følger
1 x Gears of War Ultimate Edition
1 x Forza Motorsport 6
1 x Halo 5: Guardians
1 x Rise of the Tomb Raider
1 x Call of Duty Black Ops 3
1 x Destiny: The Taken King
og 12 måneders Xbox Live Guld

For at deltage i konkurrencen, så skal du svare rigtigt på spørgsmålene herunder og sende dine svar til konkurrence@xboxlife.dk. I emnefeltet på mailen skal du skrive "Xboxlife 12 år". Du skal ligeledes huske at skrive dit Xboxlife.dk brugernavn samt dit navn, adresse og alder, så vi kan sende præmien til dig hvis du er så heldig at vinde.

Da præmien er så stor og flot som den er, så skal spørgsmålene selvfølgelig ikke være alt for nemme, men vi er sikre på at du godt kan finde svarene ved at kigge lidt omkring :-)

Spørgsmål #1:
Hvilken dato, inklusive år, blev dørene til Xboxlife.dk officielt åbnet for brugerene?

Spørgsmål #2:
Hvilket år skrev vores Redaktør, Palle Havshøi-Jensen, sin første anmeldelse her på Xboxlife.dk og hvad var det for et spil han anmeldte?

Spørgsmål #3:
Hvad er webadressen til Xboxlife.dks Facebook side?

Spørgsmål #4:
Hvilken overall karakter fik Halo 5: Guardians i vores anmeldelse her på Xboxlife.dk?


Deltagelse i denne konkurrence giver et lod til en samlet konkurrence, hvor vinderen bliver fundet den 16. januar.

Held og lykke og godt nytår!

For at kunne deltage i konkurrencen, skal du have en bruger her på Xboxlife.dk, du skal være bosiddende i Danmark og så skal du selvfølgelig svare rigtigt på spørgsmålene. Vinderen får direkte besked via privat besked her på Xboxlife.dk og har 7 dage til at svare på beskeden, ellers trækker vi en ny vinder under samme betingelser. Da nogle af titlerne har en PEGI-rating på 18, så vi have samtykke fra forældre/værge før præmien kan udleveres, hvis vinderen er under 18 år gammel.
Log ind og stem
23
Der er 23 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.