Konkurrence: Xbox Live fylder 10 år - Vind Microsoft Points

Skrevet af: Morten Skou - 16. november 2012 - kl. 18:36
Del denne artikel:
139 0

I forbindelse med at det er nøjagtigt 10 år siden at Xbox Live servicen åbnede op for første gang, så udlodder vi en masse Microsoft Points.

I dag er det nøjagtigt 10 år siden, at Xbox Live åbnede dørene op for første gang. Her i Danmark måtte vi dog vente til oktober 2003 før det blev muligt at bruge Xbox Live her - inden da var der dog en del der enten havde svenske eller engelske Xbox Live konti selv om de boede i Danmark.

Til at starte med var det ikke alle spiludviklerne der ville være en del af Xbox Live. En af de helt store, nemlig Electronic Arts, havde takket nej til Xbox Live. Som bekendt endte det heldigvis med at de ændrede mening.

Det første gamertag der overhovedet blev oprettet på Xbox Live-servicen tilhørte Eric Neustadter, en ansat der faktisk stadigvæk er hos Xbox Teamet hos Microsoft i Redmond. Erics gamertag er 'e':Tilbage i 2002 så Xbox LIve dashboardet en hel del anderledes ud end det gør i dag, så når du sidder og bander over hvor langsomt det er eller hvor mange reklamer der er på det nuværende dashboard, så tag et godt kig på billedet herunder:


Vennelisten kunne kun vise 5 venner af gangen før det var nødvendigt at scrolle længere ned:


Larry Hryb, måske bedre kendt som Microsofts Major Nelson, har også postet denne lille lydbid, som er den lyd der blev brugt når man skiftede imellem de forskellige faner på det første dashboard.En række reklamefilm blev det naturligvis også til, her er en af de første reklamer for Xbox Live, tidligere postet af Major Nelson.

Halo-spillene og ikke mindst udvikleren Bungie, har også haft stor indflydelse på at Xbox Live gik hen og blev den success den er i dag, hvor der er over 40 millioner medlemmer.

I dag indeholder Xbox Live som bekendt utroligt mange andre features, måske endda features som man slet ikke havde drømt om dengang tilbage i 2002. Nu er Xbox Live-servicen ved at gå hen og blive en total underholdningsløsning, hvor man kan se film, høre musik og meget andet.

Konkurrencen
I samarbejde med Microsoft udlodder vi 3 x 4200 Microsoft Points til tre forskellige vindere.

Kan du huske den gang hvor.....
1) For at deltage, skal du skrive en kommentar til denne nyhed, hvor du kort fortæller om DIN personlige bedste oplevelse med din Xbox-konsol.

For sjov skyld, så må du også meget gerne skrive hvor længe du selv har været på Xbox Live.

Sidste change for deltagelse er på søndag klokken 22.00. Vinderne får direkte besked og koderne bliver sendt via PB her på Xboxlife.dk.

Held og lykke , god weekend og selvfølgelig et meget stort tillykke til Xbox LIve og teamet som sørgede for at vi overhovedet kunne spille, snakke, se film, høre musik og meget andet på vores Xboxe.

Vinderne er fundet:
De tre vindere er: Kattekiksen, Bremos, DanniLaursen - alle tre har vundet 4200 Microsoft Points.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.