Konkurrence: Vind Sparkle 2 til Xbox One

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 17. januar 2016 - kl. 14:48
Del denne artikel:
2 5

Deltag i vores lille lynkonkurrence, svar rigtigt på et spørgsmål og du har chancen for at vinde Sparkle 2 til Xbox One en lille uge før udgivelsen. Deltag inden torsdag den 21. januar kl. 18.00.

Sparkle Unleashed udkom på Xbox One tilbage i juni måned og vi var rimelig glade for det lille lettilgængelige og særdeles vanedannende spil. Sparkle 2 udkommer den 27. januar, men allerede den fra den 21. januar vil du kunne spille spillet, hvis du deltager og vinder i vores lille Sparkle 2 lynkonkurrence.

For at deltage i konkurrencen, skal du kunne svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvem står bag udviklingen af Sparkle spillene?

Dit svar skal sendes i en privat besked, (som du kan gøre her) og i emnefeltet skriver du ”Sparkle 2” . Sidste chance for at sende os dit svar, er torsdag den 21. januar klokken 18.00. Vinderen bliver annonceret her på sitet samme aften og vinderne vil få direkte besked via vores beskedsystem sammen med en download kode. Vi tager forbehold for download koder, der ikke virker.

Skriver man det rigtige svar i kommentarfeltet, er man automatisk udelukket fra konkurrencen. Kun registrerede brugere på Xboxlife.dk kan deltage i konkurrencen.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.