Konkurrence: Vind Borderlands 2 kæmpe pakke

Skrevet af: Morten Skou - 28. oktober 2012 - kl. 21:22
Del denne artikel:
309 0

For at fejre at vi nu har rundet nyhed nummer 10.000 her på Xboxlife.dk, så er vi klar med en super sej Borderlands 2 konkurrence.

10.000 nyheder siden Xboxlife.dk åbnede for snart 9 år siden, det er alligevel en pæn sjat. Vi ved selvfølgelig godt, at dette tal nok betyder mere for os der har været med til at skrive nyhederne, men derfor synes vi nu at det skal fejres alligevel - og det skal I som læsere da have en andel i :-)

I samarbejde med 2K Games udlodder vi derfor denne super flotte Borderlands 2 præmie. Præmien består af et eksemplar af Borderlands 2 til Xbox 360, samt en helt enorm mængde forskelligt merchandise fra Borderlands 2. Du kan se hvad pakken cirka indeholder på billedet herunder*.


* Indholdet af pakken kan variere lidt i forhold til ovenstående billede, men det giver et meget godt indtryk af indholdet.

Er du i tvivl om Borderlands 2 er noget for dig, så kan du læse vores anmeldelse her: Borderlands 2 anmeldelse.

Sådan deltager du i konkurrencen:
Skriv en kommentar til denne nyhed, så deltager du automatisk i konkurrencen.

Vinderen af hele herligheden, bliver fundet søndag den 4. november klokken 20.00, vinderen får som altid direkte besked.

Held og lykke!

Konkurrenceregler: Kun registrerede brugere på Xboxlife.dk kan deltage i konkurrencen. Præmien kan udelukkende sendes til en dansk adresse. Vinderen får direkte besked.


Vinderen er fundet:
Vinderen i vores Borderlands 2 konkurrence blev hellerup.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.