Konkurrence: Vind Bioshock Infinite

Skrevet af: Morten Skou - 31. marts 2013 - kl. 20:52
Del denne artikel:
70 0

Bioshock: Infinite er et af de højest vurderede spil til Xbox 360 indtil videre. Derfor synes vi at en af vores brugere skulle have chancen for at vinde det.

Vi udlodder et eksemplar af Bioshock: Infinite til Xbox 360, til en af vores heldige brugere herinde, som har svaret rigtigt på spørgsmålene herunder.

For at deltage i konkurrencen, skal du svare på følgende spørgsmål:
1) Hvilken Overall-karakter gav vi Bioshock: Infinite her på Xboxlife.dk?
2) Hvad hedder firmaet der har udviklet Bioshock: Infinite?
3) Hvilken karakter fik det første Bioshock her på Xboxlife.dk?

4) Derudover skal du skrive en kommentar til denne nyhed, eksempelvis om hvorfor du gerne vil vinde spillet.

Dine svar skal sendes til konkurrence@xboxlife.dk, du skal skrive "Bioshock Infinite" i emnefeltet og ligeledes huske at inkludere dit Xboxlife-brugernavn samt dit fulde navn og adresse så vi kan sende præmien til dig hvis du skulle være så heldig at vinde.

Hvis du skal være med i lodtrækningen, skal vi have dine svar senest søndag den 7. april klokken 20.00. Vinderen vil få besked via Privat Besked her på siden.

Få hjælp til at svare på ovenstående spørgsmål ved at læse vores anmeldelse her:
Bioshock Infinite anmeldelse

Bemærk: Da Bioshock: Infinite har en aldersmærkning på 18 år, så er personer under denne alder nødt til at bede sine forældre om lov til at deltage i konkurrencen. Er du under 18 og er så heldig at vinde - så skal dine forældre godkende overfor os at du må modtage præmien. Dette skal ske indenfor 5 dage, ellers vil vi trække en ny vinder.

Held og lykke!

Øvrige konkurrenceregler: Kun registrerede brugere på Xboxlife.dk kan deltage i konkurrencen. Præmien kan udelukkende sendes til en dansk adresse. Vinderen får direkte besked. Spillet der udloddes i konkurrencen er et såkaldt "promotional" eksemplar.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.