Konkurrence: Vind 12 måneders Xbox Live Guld

Skrevet af: Morten Skou - 25. december 2016 - kl. 12:05
Del denne artikel:
125 11

Selv om julen er ved at være overstået, så er vi stadig i gavehumør her på Xboxlife.dk. Derfor har du nu chancen for at vinde 12 månders Xbox Live guld.

Hvad enten du lige har fået en ny lækker Xbox konsol i julegave, eller har haft en længe, så er det altid rart med en forlængelse af sit Xbox Live guld abonnement.

Xbox Live Guld er påkrævet hvis man eksempelvis gerne vil spille med og imod andre over Xbox Live, men der er også andre fordele: gratis spil. Med et Xbox Live Guld abonnement følger nemlig muligheden for hver måned, at hente de spil som Microsoft udgiver i forbindelse med deres Games with Gold program. Typisk betyder det, at man kan hente to gratis spil til Xbox One og to gratis spil til Xbox 360, og at der kommer nye spil som kan hentes hver måned.

De spil man kan hente i januar måned er allerede annonceret, dem kan du læse mere om i vores nyhed her.

Sådan deltager du:
For at deltage i denne konkurrence, så skal du blot skrive en kommentar til denne nyhed, hvor du ønsker god jul og samtidig skriver om du er ny Xbox-ejer eller om du har været med i et stykke tid :-)

Vi trækker to vindere den 28. december kl. 22.00 og vinderne får direkte besked via en privat besked herinde på siden. Før du kan deltage, skal du have oprettet en bruger på Xboxlife.dk - det kan du gøre her og det er ganske gratis.

Glædelig jul!
Log ind og stem
11
Der er 11 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support