Konkurrence: Spread the word!

Skrevet af: Morten Skou - 10. august 2007 - kl. 18:05
Del denne artikel:
228 0

Den første af en lang række konkurrencer skydes nu igang her på Xboxlife.dk. Der er som altid masser af præmier som du kan få fingrene i.

Den første af en lang række konkurrencer skydes nu igang her på Xboxlife.dk. Der er som altid masser af præmier som du kan få fingrene i.

Her på Xboxlife.dk har vi et klart mål om at nå op på mindst 4000 registrerede brugere inden udgangen af 2007. Selv om vi er godt på vej, så er det altid rart med lidt hjælp!

I den kommende tid vil vi derfor starte forskellige konkurrencer, hvor du kan vinde forskellige lækre præmier - hvis du eksempelvis skaffer en ny bruger herind.

Den første konkurrence er den mest simple af dem alle, og går ud på at få spredt budskabet om at Xboxlife.dk findes.

Konkurrencen
For at deltage skal du gå ind på Xbox.com og ændre dit Motto til at være : www.xboxlife.dk.

Du kan skifte dit motto her på Xbox.com.

Præmierne
Indenfor den næste måned vil vi løbende trække lod om 200 Xbox-relaterede T-shirts.

Iblandt de heldige 200 vindere, trækker vi desuden lod om en række andre lækre Xbox 360 præmier - i form af Xbox 360 spil og andet mercandise.

Krav til deltagerne
1) Du skal have dit gamertag indtastet korrekt her på Xboxlife.dk.

2) Du kan kun deltage hvis dine Xbox indstillinger er sat til at alle kan se din gamerprofil - dette er standard. Hvis du eksempelvis kan se din gamerscore her på Xboxlife.dk, så er den sat rigtigt.

3) Du skal skrive et indlæg under denne nyhed, hvor du skriver at du deltager i Motto konkurrencen. (uden dette har vi ikke mulighed for at se at du deltager)

Vi håber at så mange som muligt har lyst til at deltage i denne lille konkurrence, som endda kræver minimal indsats fra din side.

Xboxlife.dk fraskriver sig alt ansvar i forbindelse med denne konkurrence. Brænder din Xbox af imens du forsøger at ændre dit Motto, så er det din hovedpine :-)
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.