Konami med ny licensaftale og dato for demo af PES 2016

Skrevet af: Morten Skou - 7. august 2015 - kl. 16:12
Del denne artikel:
7 3

Den japanske udvikler Konami, har langt fra opgivet at konkurrere imod FIFA-serien og har nu indgået en eksklusiv aftale om europamesterskaberne i fodbold i 2016.

Traditionelt set, har det altid været Electronic Arts med deres FIFA-spil, der har benyttet sig af muligheden for at udgive en udgave af deres fodboldspil der var dedikeret til de eupæiske mesterskaber, men har Konami altså overtaget aftalen.

De har dog endnu ikke annonceret præcis hvordan de vil udnytte den nye eksklusive licens med UEFA, men mon ikke det resulterer i en særudgave af PES enten som fuldt spil eller som ekstra indhold til PES 2016.

I forbindelse med annonceringen, har Erik Bladinieres, der er øverste ansvarlig for PES i Europa følgende:
We are extremely proud to be working with UEFA regarding EURO 2016. The PES series is famed for showing football at its very best and is created by a team that truly loves and understands it. We are committed to representing EURO 2016 moving forward in a way that truly reflects the status of this epic tournament. EURO 2016 is a stunning gathering of European talent and we are committed to producing the definitive representation of top-level football.


Går du og glæder dig til PES 2016, så får du snart muligheden for at prøve en demo af spillet. Allerede den 13. august, vil det være muligt at hente den ned blandt andet via Xbox Live. Demoen indeholder både klub- og landshold og skulle give et godt indtryk af hvad den færdige udgave af spillet har at byde på.

Konamis fodboldserie kan i øvrigt fejre 20 års jubilæum i år, hvor den næste udgivelse, PES 2016, altså udkommer den 17. september.

Se den nyeste officielle trailer herunder:
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.