Konami annoncerer Metal Gear Survive

Skrevet af: Jakob Helms Andreasen - 17. august 2016 - kl. 13:27
Del denne artikel:
2 0

På trods af, at seriens skaber har forladt selskabet, og at Konami herefter har meddelt, at der ikke ville komme flere Metal Gear-spil, er der et nyt, utraditionelt spil på vej.

Der var to ting, der optog spilpressen i kølvandet på Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – spillets utroligt høje kvalitet, og bruddet mellem skaberen Kojima og spilselskabet Konami. Udelukkelser fra spilpris-uddelinger, en skrinlægning af Metal Gear-serien og meget, meget andet fulgte, i en åbenlys konflikt, der nærmest var lige så voldsom og højprofileret som retssagen mellem skaberne af Call of Duty: Modern Warfare-serien og Activision.

Ikke desto mindre er Konami allerede tilbage med et nyt Metal Gear-spil. Metal Gear Survive er et co-op stealth-survival spil for op til fire personer, som tager udgangspunkt i afslutningen på Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Som en af soldaterne på Mother Base bliver man opslugt af et ormehul og efterladt i et øde landskab med kæmpe, halv-færdige strukturer… Og krystalzombier, som man skal dræbe med sine venner. Derudover vil spillet også indeholde, ganske som man kunne forvente, en version af atomvåbnet Metal Gear, som man skal samarbejde om at nedlægge.

Spillet er bygget omkring samme Fox Engine som Metal Gear Solid V, og ”forstærker Metal Gear Solid V-oplevelsen”. Det er endnu uklart om spillet er en udvidelse til Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, eller en separat udgivelse, men Konami har annonceret, at det ikke er et fuldpris-spil, og at det udkommer i 2017.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support