Kommende spil på Xbox Live Arcade

Skrevet af: Morten Skou - 15. marts 2011 - kl. 20:22
Del denne artikel:
10 0

Microsoft har løftet sløret for hvad den kommende tid bringer af gode ting på Xbox Live Arcade.

Det er Microsoft's Major Nelson, der har navngivet titlerne som udkommer på Xbox Live Arcade i løbet af marts måned, og der er lidt for enhver smag.

Den 16. marts starter det hele med Full House Poker til 800 Microsoft Points. Derefter følger Ghostbusters og Swarm den 23. marts, til henholdsvis 800 og 1200 Microsoft Points.

Går vi frem til slutningen af måneden, mere specifikt den 20. marts, så kommer Islands of Wakfu, Seisou Kouki Strania og Rush ‘N’ Attack Ex-Patriot - alle til en pris på 800 Microsoft Points.

Inden man begynder at glæde sig alt for meget, så melder Major Nelson også, at det ikke er alle lande som spillene udkommer i, desværre er han ikke mere specifik end det.

Ud over de kommende Arcade-titler, så kommer der også en række tilbud på følgende spil: A World of Keflings, Worms 2: Armageddon, Worms 2: Battle Pack og Raskulls. Alle disse titler bliver fra den 29. marts sat 50% ned i pris, men kun for guldmedlemmer.

Opdatering: Aceybongos skriver på hans twitter, at Full House Poker kun udkommer i UK, IE, FR, DE, ES, IT, AT, BE og CH. Dermed ser det ikke så godt ud for Danmark i første omgang.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support