Kojima Productions laver stor annoncering til Xbox360!

Skrevet af: Mikkel Vinther (vinterbird) - 1. april 2006 - kl. 12:48
Del denne artikel:
41 0

Hideo Kojima og Konami har netop afsluttet en pressekonference i Japan, hvor de offentliggjorde nogle store annonceringer til Xbox360

Hideo Kojima og Konami har netop afsluttet en pressekonference i Japan, hvor de offentliggjorde nogle store annonceringer til Xbox360

På en pressekonference som for få minutter siden blev afsluttet, kunne Hideo Kojima overraske hele spilindustrien ved at lave nogle store annonceringer.

Der er tale om intet mindre end Metal Gear Trilogy til Xbox360, som bliver Metal Gear Solid 1, 2 og 3 til Xbox360. Alle tre spil vil byde på opdateret grafik, men stadigvæk med samme gameplay.

Han fortalte også at han planlægger at udgive de gamle Metal Gear 16 bit spil på Xbox Live, i løbet af efteråret.

Men Kojima var ikke færdig med at overraske, han fortalte at grunden til at udgive Metal Gear Trilogy til Xbox360, var at introducere spillerne til Metal Gear universet, så de rigtig kan nyde Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots når det udkommer til både Xbox360 og Playstation 3 i slutningen af 2007.

Der er ingen screenshots sluppet ud endnu fra Metal Gear Trilogy, men vi har til gengæld de første screenshots fra Metal Gear Solid 4 på Xbox360 lige her!

Metal Gear Trilogy står til udgivelse i slutningen af i år til Xbox360, mens Metal Gear Solid 4 vil blive udgivet i slutningen af 2007, nu også til Xbox360.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support