Klassisk Gears of War reklame lavet i ny udgave

Skrevet af: Morten Skou - 17. august 2015 - kl. 16:07
Del denne artikel:
16 7

Hvis du har spillet det originale Gears of War-spil, så kan du med garanti også huske denne reklame for spillet, der blev ledsaget af en meget iørefaldende sang.

Genudgivelsen af et af de meget markante spil til Xbox, Gears of War, bringer uden tvivl mange gode minder frem. Et af dem vil for nogles vedkommende også være denne reklamefilm, hvor soundtracket består af Gary Jules sang 'Mad World'.

Da reklamen kørte i sin tid, blev melodien så populær, at sangen røg op på førstepladsen på iTunes - til trods for, at det var fem år siden at Gary Jules havde indspillet den. Senere blev sangen i øvrigt taget med ind i selve soundtracket for Gears of War 3.

Gears of War Ultimate Edition, indeholder en re-make af det første spil i Gears of War-serien, men hvis man spiller det i perioden efter udgivelsen, så får man også åbnet op for de fire øvrige titler i serien, som vil kunne spilles i Xbox 360 udgaverne via Xbox Ones nye bagudkompatibilitet - alt i alt en ganske fornuftig pakke.
Har du ikke forudbestilt Gears of War Ultimate Edition, så kan du gøre det via dette link, og samtidig støtte Xboxlife.dk med en procentdel af salget.

Se den nye udgave herunder:
Log ind og stem
7
Der er 7 brugere som med til at gøre Xboxlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.