Just Cause 2 kommer til marts

Skrevet af: Jakob Tofte - 25. november 2009 - kl. 13:48
Del denne artikel:
9 0

Foråret byder i forvejen på en lang, lækker liste over ventede efterfølgere til toptitler. Just Cause 2 er nu med.

Foråret byder i forvejen på en lang, lækker liste over ventede efterfølgere til toptitler. Just Cause 2 er nu med.

I går annoncerede Square Enix London Studios, at den længe ventede efterfølger til 2006-titlen Just Cause vil udkomme i Europa den 26. marts 2010.

Avalanche Studios står bag udviklingen af efterfølgeren, og grafikmotoren Avalanche 2.0 står bag mere end 1000 km2 sydøstasiatisk, paradisagtigt ølandskab i en af de rigeste og mest realistiske spilverdener nogensinde set.

Sneklædte bjerge, solfyldte strande, tætte jungleområder og tørre ørkener står sammen om at skabe et bjergtagende miljø for en unik og medrivende open-world oplevelse.

"Just Cause 2 tilbyder spillerne friheden til at udforske verdenen og takle opgaverne præcis som de ønsker" siger Lee Singleton fra Square Enix. Han fortsætter:

"Gribefunktionen og faldskærmsmekanismen vil ændre måden vi spiller open-world spil på. Det vil give spillerne muligheden for at være i luften i løbet af få sekunder og klare opgaverne oppefra med de fordele, der følger deraf. Hvis man foretrækker at være på jorden, giver den nye gribefunktion muligheder, der kun begrænses af spillernes fantasi."

Som Rico Rodriguez, bureauets mest kraftfulde våben, skal spillerne op imod øen Panau og dens militære regime, i en søgen efter Ricos tidligere chef og mentor, Tom Sheldon, som er stukket af med millioner af dollars og intel fra bureauet.

Med de tidligere nævnte tilføjelser af gribefunktion og faldskærm, er der ingen vertikal begrænsning, og således bliver luften din åbne legeplads. Grib fat i et fly på farten, lav helikopterkapringer, find de højeste bygninger eller bjerge og brug dem til "basejumping" og efterlad et spor af kaos og ødelæggelse på din vej.

Just Cause 2 tilbyder spillerne frihed til at gribe missionerne an på hvilken som helst måde de ønsker, og med mere end 100 køretøjer og utallige opgraderinger og samlerobjekter, er der lagt i kakkelovnen til et adrenalinfyldt, grænseløst actioneventyr.

Just Cause 2 forventes som nævnt udgivet 26. marts 2010.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support